Suceava a câștigat premiul regional pentru cea mai mare ascensiune pentru industria ITO din NE României, la Gala premiilor industriei regionale de IT&Outsourcing – PIN AWARDS 2018


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat joi, la cea de-a doua ediție a evenimentului Marșul Absolvenților USV, că orașul Suceava a câștigat premiul regional pentru cea mai mare ascensiune pentru industria ITO din NE României, la Gala premiilor industriei regionale de IT&Outsourcing – PIN AWARDS 2018.

Ion Lungu a explicat că ultimele distincții obținute de oraș, între care cea de la Gala premiilor industriei regionale de IT&Outsourcing – PIN AWARDS 2018 și ocuparea locului 13 în “Topul Forbes 40 cele mai bune orașe pentru afaceri din România”, al doilea pe Moldova după Iași, se datorează și reușitelor Universității „Ștefan cel Mare” Suceava.

„Aceste locuri îmi dau încrederea că împreună cu dumneavoastră, împreună cu universitatea, împreună cu autoritățile locale, putem dezvolta un oraș inteligent.  Avem multe proiecte de Smart City, vă așteptăm alături de noi, vrem să promovăm proiecte împreună cu universitatea, proiecte de dezvoltare inovativă, în care Primăria să vină cu partea financiară, iar dumneavoastră să veniți cu partea profesională. Vă așteptăm și sper ca împreună să transformăm acest oraș într-un oraș frumos, într-un oraș inteligent”, a spus primarul Ion Lungu, transmițând totodată felicitări și urări de succes studenților USV.

FOTO Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava a organizat, joi seara, „Marșul absolvenților USV”, o sărbătoare a tinereţii și a bucuriei cu și pentru cei care absolvă în acest an studiile universitare.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de