Fotbal : Mutu speră să fie apt pentru meciul cu Lyon, un duel de totul sau nimic în Liga Campionilor


Intră acum și în grupul de

Accidentat la aductori în timpul meciului cu Bayern Munchen, atacantul Adrian Mutu speră să se recupereze în timp util pentru a ajuta Fiorentina în meciul decisiv al grupei F, cel cu Olympique Lyon, din 25 noiembrie. Mutu s-a accidentat după ce abia se refăcuse în urma problemelor avute la genunchiul stâng și la cotul stâng.
Conform unui articol publicat, luni, de Corriere dello Sport și semnat de Francesca Bandinelli, Mutu “va face tot posibilul pentru a reveni înainte de termen după acest ghinion. La meciul cu Olympique Lyon, care a devenit un duel de totul sau nimic pentru continuarea în Europa, dorește să fie neapărat pe gazon. Între timp nu poate face altceva decât să-i susțină pe coechipieri săi, să-i încurajeze”, notează ziarul italian.
Internaționalul român a fost alături de colegii săi de la Fiorentina și la partida cu Atalanta, de duminică, atunci când gruparea Viola s-a impus cu scorul de 2-1. “Pe teren era până și el. În felul său. Așezat alături de fotografi, având pe el o jachetă Viola. Adrian Mutu nu a putut sta departe de echipa sa și nu a lăsat-o la greu nici de această dată. Chiar dacă nu a putut intra pe teren, a vrut să fie alături de colegii săi, să-i susțină, să le dea tot sprijinul lui”, notează Corriere dello Sport.
 


Intră acum și în grupul de