Un mopedist și cei doi pasageri, răniți într-un accident la Dolhasca


Intră acum și în grupul de

Un șofer din orașul Dolhasca s-a angajat în depășirea unui autoturism și a acroșat un moped care venea din sens opus, provocând rănirea gravă a mopedistului și a celor doi pasageri care se aflau pe vehicul. Potrivit IPJ Suceava, duminică după-amiază, în jurul orei 17.30, pe D.J. 208 S în orașul Dolhasca, J. ROMICÃ de 39 ani localnic, în timp ce conducea autoturismul marca „VW”, s-a angajat  în depășirea autoturismului marca „Dacia”, iar pe contrasens a acroșat un moped condus din sens invers de minorul A.C. de 17 ani din aceeași localitate.

Din impact a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, a minorului D.I. de 3 ani și ușoară a lui D. MARICICA de 31 ani, ambii din localitate, aflați pe șaua mopedului. 

Conducătorul auto purta centură de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Minorul A.C. purta cască de protecție și nu a putut fi testat cu aparatul datorită leziunilor suferite.


Intră acum și în grupul de