Alegeri parlamentare 2008 : Flutur cere electoratului liberal „să se decupleze de PNL”


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PD-L, Gheorghe Flutur, a solicitat, luni, într-o conferință de presă, electoratului liberal „să se decupleze de PNL”, apreciind că acest partid își trădează alegătorii prin „cârdășia cu PSD”. El a arătat că PD-L are soluțiile pentru o bună guvernare, subliniind că Theodor Stolojan este cea mai bună variantă de premier, atât pentru România, cât și pentru suceveni, în special.

„Este important ca România să aibă un prim-ministru ca Theodor Stolojan, este important pentru Suceava să aibă un prim ministru ca Theodor Stolojan și explicăm populației cine este cel mai apropiat de Suceava, dintre cei trei candidați la funcția de prim-ministru. Mircea Geoană s-a cantonat pe malul Dunării și greu ne putem gândi că se va putea acomoda cu aerul tare de la Suceava, mai ales după ce organizația PSD de la Suceava a suferit o înfrângere zdravănă. Iar la PNL, și-a dat proba domnul Tăriceanu cât de mult ține la județul Suceava bătându-și joc în ultimul hal de acest județ cu sumele alocate în ultima perioadă”, a spus Gheorghe Flutur.

În ceea ce privește criza economică, viceliderul PD-L a ținut să evidențieze că dacă va câștiga guvernarea, PD-L se va axa pe încurajarea investițiilor în infrastructură, pe reducerea de taxe și pe cheltuirea rațională a banilor publici, de către unele instituții publice. „Trebuie să fim responsabili și să alocăm banii acolo unde doare mai mult – în infrastructură, învățământ, sănătate”, a conchis Flutur.

 


Intră acum și în grupul de