Fotbal : Dorinel Munteanu: “Sunt mulțumit de joc, dar nu de rezultat”

După o nouă remiză în calitate de antrenor al Stelei, Dorinel Munteanu s-a declarat mulțumit de joc, dar nu de rezultat.
Antrenorul Stelei recunoaște că este al treilea meci al său în care nu are victorie, dar este convins că vor veni și acestea, mai ales că se bazează pe jocul echipei, după cum declara la conferința de presă de după derby.
“A fost un joc foarte greu, dar l-am controlat în totalitate, am avut foarte multe ocazii. Meritam cele trei puncte, dar nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut.

Am avut un mare ghinion, dar pe viitor o să încercăm să și câștigăm. Am avut puțin ghinion. Sunt mulțumit de joc, dar nu de rezultat. Pe viitor sunt încrezător”, declara noul antrenor. Acesta întărea arătând că Steaua se bate până la ultimul joc, chiar dacă a rămas mult în urma liderului.
“Avansul lui Dinamo poate fi recuperat. Steaua a avut 11 puncte sezonul trecut”, iar handicapul a fost recuperat, amintea Munteanu. “Am lot valoros și numeros. Mă bazez pe toți jucătorii și vreau randament maxim de la fiecare jucător tot timpul meciului”, a încheiat Dorinel Munteanu.