NBA : Iverson a debutat cu stângul


Intră acum și în grupul de

Cei de la Boston Celtics l-au forțat pe Allen Iverson să înscrie doar zece puncte în primul său meci de pe teren propriu cu Detroit Pistons, campioana NBA impunându-se cu scorul de 88-76.
Conducătorul de joc de rezervă al “verzilor” a înscris 23 de puncte pentru a ajuta Celtics să câștige prima întâlnire din acest sezon cu o contracandidată din Conferința de Est. Allen a înscris 12 puncte numai în sfertul doi, când Boston a reușit să îi surclaseze pe cei de la Pistons cu 30-10 și să preia conducerea jocului. “Am profitat de ceea ce mi-a oferit defensiva lor. Antrenorul mi-a zis să atac și asta am făcut”, a spus Allen.
De partea cealaltă, Iverson, care a fost transferat la Detroit de la Denver Nuggets săptămâna trecută, a reușit să înscrie doar 4 din 11 aruncări și a terminat mult sub media lui obișnuită de 27.7 puncte pe meci. “Evident va dura până mă voi adapta, pentru că este un joc diferit, colegi diferiți. Cred că și eu sunt un jucător total diferit față de cei cu care au fost ei obișnuiți să joace. Va trebuie să ne obișnuim unii cu ceilalți”, a spus Iverson. Tayshaun Prince i-a condus pe cei de la Pistons la număr de puncte marcate, cu 23.
 


Intră acum și în grupul de