Formula 1 : Președintele lui Ferrari are nervi. Mulți!


Intră acum și în grupul de

Imaginea cu britanicul Lewis Hamilton cucerind titlul mondial al piloților în Formula 1, în fața lui Felipe Massa, după Marele Premiu al Braziliei, l-a determinat pe președintele Ferrari, Luca di Montezemolo, să își distrugă televizorul.
Pilotul lui Ferrari, Massa, a câștigat marele premiu în fața propriilor susținători și era la un pas să devină campion mondial, însă Hamilton l-a depășit pe Timo Glock în ultimul viraj al cursei și a terminat pe locul cinci de care avea nevoie să câștige titlul. “Am spart televizorul, trebuie să spun adevărul”, a declarat Montezemolo la un eveniment Ferrari care a avut loc la Mugello, duminică.
 

“Când un televizor este spart se aude un zgomot puternic. Fiica mea, care era în cealaltă cameră s-a speriat. Din fericire aveam și un alt televizor, astfel că am putut vedea ceremonia de decernare a premiilor cursei, care mi-a plăcut. Recunosc că în istoria Formulei 1 nu am mai văzut niciodată un campionat mondial care să fie decis în ultimul tur al celui din urmă Mare Premiu”, a spus Montezemolo, care în urmă cu un an a putut să îl vadă pe Kimi Raikkonen cucerind titlul pentru Ferrari în ultima cursă a sezonului.
“Miracolele, când au loc, deobicei au loc doar o dată. Spun asta pentru că anul trecut a avut loc un miracol. O repetare a acelor evenimente este aproape imposibilă. În Brazilia, prin Massa, am fost în măsură să producem un nou miracol”, a încheiat boss-ul Ferrari.
 


Intră acum și în grupul de