Formula 1 : Președintele lui Ferrari are nervi. Mulți!

Imaginea cu britanicul Lewis Hamilton cucerind titlul mondial al piloților în Formula 1, în fața lui Felipe Massa, după Marele Premiu al Braziliei, l-a determinat pe președintele Ferrari, Luca di Montezemolo, să își distrugă televizorul.
Pilotul lui Ferrari, Massa, a câștigat marele premiu în fața propriilor susținători și era la un pas să devină campion mondial, însă Hamilton l-a depășit pe Timo Glock în ultimul viraj al cursei și a terminat pe locul cinci de care avea nevoie să câștige titlul. “Am spart televizorul, trebuie să spun adevărul”, a declarat Montezemolo la un eveniment Ferrari care a avut loc la Mugello, duminică.
 

“Când un televizor este spart se aude un zgomot puternic. Fiica mea, care era în cealaltă cameră s-a speriat. Din fericire aveam și un alt televizor, astfel că am putut vedea ceremonia de decernare a premiilor cursei, care mi-a plăcut. Recunosc că în istoria Formulei 1 nu am mai văzut niciodată un campionat mondial care să fie decis în ultimul tur al celui din urmă Mare Premiu”, a spus Montezemolo, care în urmă cu un an a putut să îl vadă pe Kimi Raikkonen cucerind titlul pentru Ferrari în ultima cursă a sezonului.
“Miracolele, când au loc, deobicei au loc doar o dată. Spun asta pentru că anul trecut a avut loc un miracol. O repetare a acelor evenimente este aproape imposibilă. În Brazilia, prin Massa, am fost în măsură să producem un nou miracol”, a încheiat boss-ul Ferrari.