Alegeri parlamentare 2008 : PSD a instituit dictatura mătușii Tamara


Intră acum și în grupul de

PDL Suceava cere parlamentarilor PSD să nu încaseze diurna

            Echipa Tăriceanu-Geoană este un pericol iminent pentru democrație în România. Aceasta echipa a restrâns atribuțiile parlamentului, a călcat în picioare mandatul încredințat lor de cetățeni, tolerează un guvern care încalcă fățiș legile și își arată disprețul față de deciziile Curții Constituționale. Această echipă a ajuns stat în stat, iar PSD a instituit dictatura mătușii Tamara.. Prin moțiunea de cenzură „Educația rămâne. Guvernul pleacă“, Partidul Democrat Liberal a adus în fața Parlamentului un guvern care refuză să aplice legile și să plătească salariile majorate ale profesorilor. Moțiunea de cenzură a PDL a fost scrisa pentru a pune capăt unui abuz si pentru a elimina echipa care se opune drepturilor legale ale cetățenilor și voinței Parlamentului.

  PDL a vrut să înlăture o guvernare necinstită, PSD a apărat-o. PSD nu a avut nici măcar curajul sa se prezinte. E a doua moțiune de cenzură pe care PDL o inițiază și PSD o blochează. PSD nu și-a votat nici propria moțiune de cenzură.

  PSD nu vrea sa doboare guvernul Tăriceanu 2 pentru că guvernul acesta a fost instalat de PSD. Guvernul Tăriceanu 2 este guvernul PSD!

  PSD nu este în opoziție. PSD nu este împotriva guvernului. România este guvernată de grupul Tăriceanu-PSD.

  În România guvernată de Tăriceanu-PSD singurii cărora  li s-au majorat consistent veniturile sunt clienții din administrația locală și directorii din agențiile subordonate lui Tăriceanu. Profesorii s-au ales doar cu vorbele și lașitatea PSD, care le vrea votul dar fuge când e să se bată pentru ei.

  Echipa Tăriceanu-Geoană  a pus pumnul în gura Parlamentului.

Deși au fost trimiși in Parlament pentru a discuta problemele cetățenilor, Tăriceanu și PSD au tăiat de pe lista tocmai problemele cetățenilor.

Fiecare din parlamentarii care au dezertat de la datoria de reprezentant  al alegatorilor își va primi răsplata de la alegatori în colegiile lor pe 30 noiembrie. Până atunci, le cerem tuturor parlamentarilor PSD și PNL din județul Suceava să nu-și ridice diurna, în semn de respect față de cetățeni și banul public.

Alegatorii au un motiv în plus să se prezinte  la alegeri pentru a arăta cine contează și cine conduce cu adevărat în România. Numai alegerile din 30 noiembrie vor rezolva criza în care a intrat democrația. Numai prezența la vot va restabili echilibrul și va face din România o țară condusă de cetățeni, nu de o clică antidemocratică și imună în fața justiției.

 

 Dumitru Pardău, Romică Andreica și Eugen Constantin Uricec – deputați PDL


Intră acum și în grupul de