Formula 1 : Biletele pentru Grand Prix-ul Marii Britanii se vând de zece ori mai repede
Victoria dramatică obținută de Lewis Hamilton în campionatul mondial al Formulei 1 a produs o adevărată nebunie la casele de bilete de la Silverstone. În săptămâna ce a urmat Marelui Premiu al Braziliei, cursa din finalul sezonului 2008, oficialii de la Silverstone au informat că au vândut puțin sub 22.000 de bilete pentru Marele Premiu al Marii Britanii din 2009, de zece ori mai multe bilete decât media săptămânală din această perioadă a anului.

Richard Phillips, directorul Silverstone Circuit Limited, a declarat: “Reacția fanilor după cursa din Brazilia a fost incredibilă. Mereu observăm o creștere a vânzărilor când Lewis câștigă sau dacă oricare alt pilot britanic se descurcă bine, însă nivelul cererii de bilete de săptămâna trecută a depășit orice așteptări. Deja așteptăm cu nerăbdare să îl vedem pe circuitul de la Silverstone în iunie. Atmosfera va fi cu siguranță incredibilă”.

În sezonul abia încheiat, Hamilton a câștigat Marele Premiu de la Silverstone după o cursă uimitoare în condiții de ploaie. Cursa din 2009 va avea loc în weekendul 19-21 iunie și va fi ultima pe circuitul de la Northamptonshire, înainte ca evenimentul să se mute la Donington Park în 2010.