Alegeri parlamentare 2008 : Băișanu îi provoacă la duel legislativ pe contracandidații săi


Intră acum și în grupul de

Candidatul PNL Suceava pentru Colegiul 1 Suceava, la Camera Deputaților. Alexandru Băișanu, i-a provocat public pe contracandidații săi la o dezbatere în vederea amendării celor cinci legi pe care el le propune pentru județul Suceava. Băișanu este convins că cele cinci legi ale sale „vor scoate din marasm județul Suceava”, și a explicat că singura soluție pentru aducerea celor cinci legi la o formă finită este dezbaterea publică cu specialiști și mai ales cu contracanidații săi.

„Îi invit în orice formulă, și la orice televiziune doresc aceștia, să dezbatem proiectele propuse de mine și, dacă este cazul, și pe cele pe care ei le propun”, a spus Alexandru Băișanu. Din punctul de vedere al liberalului sucevean lucrurile sunt foarte clare, orice inițiativă, care are agrementul comunității, va trebui susținută în Parlament, indiferent de culoarea politică a celui care o propune.

„Personal, garantez că dacă vreun parlamentar va veni cu o propunere de lege viabilă și care să ajute județul, voi sprijini această lege. Îi rog pe contracandidații mei să vină la discuții”, a mai spus Băișanu, adăugând la final că pentru județul Suceava este nevoie de „unitate, de o relație pozitivă, între toți cei care vor ajunge deputați și senatori de Suceava”.


Intră acum și în grupul de