Primarul Ion Lungu, aflat în inspecție inopinată, a constatat că pe strada Bogan Vodă nu se lucrează: Fac un apel constructorului să respecte graficul de execuție atât pe str. Bogdan Vodă cât și pe Mihail Sadoveanu


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a făcut luni o inspecție inopinată la mai multe șantiere ale municipalității și a constatat că dacă unele lucrări se derulează corespunzător, la altele nu se lucrează.

Lungu a spus că a verificat în cursul zilei o parte din investițiile municipalității, aflate în curs de derulare.

El a constatat că clădirea pieței Burdujeni a prins contur, lucrările merg bine, iar până în luna septembrie speră să fie gata.

Totodată, la lucrările de refacere a gardului de la Cimitirul Pacea Vechi, lucrările sunt conform graficului, în luna august urmând a fi finalizate.

„Din nefericire, NU se poate spune același lucru despre stadiul derulării lucrărilor de pe strada Bogdan Vodă, unde constructorul nu lucra. Fac un apel public firmei SUCT Suceava, care a câștigat licitațiile aferente reparațiilor de pe străzile Bogdan Vodă și Mihail Sadoveanu, și care a primit din partea primăriei Ordinul de începere a lucrărilor, să respecte graficul de execuție al asfaltării acestor două străzi de pământ”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de