Arestat, după ce a furat o geantă cu bunuri în valoare de 600 de lei


Intră acum și în grupul de

O suceveancă a reclamat luni seară la poliție faptul că o persoană necunoscută i-a smuls de pe umăr geanta în care se aflau bunuri în valoare de 600 de lei. Conform biroului de presă al IPJ Suceava, luni, în jurul orelor 21.20 în timp ce numita C. GEANINA de 30 ani din municipiul Suceava se deplasa pe strada Mărășești din localitate, o persoană necunoscută i-a smuls de pe umăr o geantă  în care avea echipament sportiv, documente personale, un telefon mobil, două carduri bancare și suma de 3 lei, prejudiciul fiind de circa 600 lei.

În urma cercetărilor efectuate, în cursul zilei de marți a fost depistat numitul A. FLORIN de 20 de ani din comuna Ciprian Porumbescu, care încerca să comercializeze două telefoane mobile, dintre care un telefon marca Nokia 6300, aparținând părții vătămate C. GEANINA. Prejudiciul a fost recuperat integral și restituit părții vătămate.

Față de autor s-a dispus începerea urmăririi penale, fiind reținut pe o perioadă de 24 de ore și introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca în ziua de 12.11.2008 să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 


Intră acum și în grupul de