Amenințați cu pistolul de un locatar


Intră acum și în grupul de

În loc să achite rata pentru lucrările executate la fațada blocului de o echipă de muncitori, un sucevean i-a amenințat pe aceștia cu pistolul. Polițiștii suceveni au fost sesizați marți, la ora 14.36, despre faptul că un grup de muncitori  au fost amenințați cu un pistol de M. VICTOR, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Suceava.
O echipă de trei muncitori, respectiv O. GABRIEL de 28 de ani, H. MARIAN de 31 de ani, ambii din Suceava și M. BENIAMIN de 23 de ani din Mitocu Dragomirnei, efectuau lucrări de izolație exterioare la blocurile de pe b-dul George Enescu și s-au înțeles cu locatarii unui bloc să le achite contravaloarea lucrării în două rate. Toți au achitat lucrarea numai M. VICTOR a achitat o parte din contravaloare, urmând ca diferența să o achite pe data de 1 noiembrie.a.c.

Cei trei s-au dus la locuința „rău-platnicului” pentru a cere restul de bani, dar nu a deschis nimeni. După ce au ieșit din scara blocului au fost ajunși din urmă de cel în cauză, care a scos de sub haină un pistol amenințându-i și îmbrâncindu-l pe un muncitor. Din cercetările efectuate s-a constatat că M. VICTOR deținătorul unui pistol cu aer comprimat cu bile și posedă permis de port armă .
Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunilor de „amenințare” și „lovire”.
 


Intră acum și în grupul de