Deputatul PSD de Suceava Emanuel Havrici: Săptămâna viitoare ar trebui să aflăm cine va face lucrările la șoseaua de centură a Sucevei. Banii vor fi alocați prin rectificarea bugetară


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Emanuel Havrici, a declarat, joi, la Interviurile Exclusiv Live News Bucovina că fondurile pentru finalizara lucrărilor la șoseaua de centură a Sucevei vor fi asigurare prin rectificare bugetare în timp ce săptămâna viitoare se vor deschide plicurile în cadrul licitației pentru stabilirea constructorului ce va lucra la acest proiect.

El a spus că, în campania electorală, nu s-a angajat cu nimic referitor la centura Sucevei.

„Sigur, fiind suceveni, la putere la nivel central, dar în opoziție la nivel local, am avut discuții oficiale, legale, cu factorii implicați la nivel de ministere”, a spus deputatul.

Potrivit acestuia, ministrul de Finanțe s-a angajat că va asigura finanțarea.

„Astfel, în urma unei discuții pe care domnul președinte Stan a avut-o cu ministrul Finanțelor, oficial, transparent, în cadrul grupului parlamentar, domnul ministru s-a angajat că va asigura la rectificarea bugetară fondurile necesare pentru finalizarea lucrărilor de la centură”, a spus Havrici.

El a mai declarat că în data de 26 iunie se deschid plicurile și se va vedea care este constructorul care va pune în practică proiectul.

„În cazul în care vom avea contestații, care la noi sunt interminabile, din discuțiile care au fost purtate cu conducerea Ministerului Transporturilor este posibilitatea, în cazul în care vom avea și contestații și vom estima că vor dura pe o perioadă foarte lungă de timp, să fie realizate în regie proprie”, a explicat deputatul. (N.B.)


Intră acum și în grupul de