Fotbal, Cupa României : CFR a câștigat ultimul meci din optimile Cupei


Intră acum și în grupul de

Sportul Studențesc – CFR Cluj    0 – 1

Sportul Studențesc și CFR Cluj s-au întâlnit în ultimul meci al optimilor Cupei. “Ardelenii” veneau după un parcurs relativ bun în Liga Campionilor, dar în campionat nu sunt într-o poziție tocmai confortabilă, fiind pe locul șapte. Pe de altă parte, adversarul părea pe hârtie a fi unul facil- având în vedere locul opt din Liga a II-a, dar nu trebuia uitata eliminarea Stelei în turul precedent.

Și în acest an CFR își propune câștigarea Cupei, acesta fiind de altfel unul din obiective. Înaintea meciului, președintele clubului, Iuliu Mureșan, dădea asigurări că cfr-iștii sunt interesați să păstreze trofeul 10 ani în vitrina formației. Ei sunt motivați și de faptul că au “o foame mare de succese”.

CFR începe jocul în forță cu o ocazie deja din minutul 9, dar șutul din 11 metri al lui Oberman este respins în corner. Marea ocazie avea să vină mai târziu, dar nici aceasta nu va fi fructificată. În minutul 33, Dubarbier șutează periculos de la marginea careului, însă mingea nimerește bara din dreapta. Balonul ajunge apoi la Prette, care nu nimerește poarta.

CFR nu reușește să facă mare lucru în prima repriză, studenții dovedindu-se mai hotărâți decât se așteptau ardelenii. Scorul la pauză rămâne neschimbat 0-0. Cea mai mare ocazie a Sportului se înregistrează în minutul 70, cand lovesc bara, prin Curelea.

Determinarea clujenilor este valorifică abia la 20 de minute după începerea celei de-a doua reprize, când Panin reușește un șut superb de la 25 de metri ce nu lasă nicio șansă portarului studenților. Sportul-CFR 0-1. Scorul cu care de altfel se și încheie meciul.
CFR devine cea de-a opta echipă calificată în sferturile de finală. Pe 15 aprilie, se vor întâlni Dinamo, Rapid, Gloria Bistrița, FC Vaslui, Unirea Urziceni, Timișoara, Pandurii Tg. Jiu și CFR Cluj.
 


Intră acum și în grupul de