Urmăriți penal pentru neachitarea ratelor la bunurile achiziționate


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat, în cursul zilei de joi, începerea urmăririi penale față de numiții G. SILVIU de 27 ani din municipiul Suceava, pentru săvârșirea infracțiunilor de „înșelăciune” și „uz de fals” și P. MIHAI de 34 ani din comuna Dumbrăveni, pentru săvârșirea infracțiunilor de „înșelăciune” și „uz de fals”.

Potrivit biroului de presă al IPJ Suceava, în sarcina învinuitului G. SILVIU s-a reținut faptul că în 16.07.2007 a achiziționat bunuri cu plata în rate de la o societate comercială din Bacău cu punct de lucru în Suceava, în valoare totală de 5764,59 lei, pe bază de credit, folosind o adeverință de salariu falsificată, iar ulterior nu a mai achitat nici o rată.

În sarcina coînvinuitului P. MIHAI s-a reținut că în 01.08.2007 a achiziționat bunuri cu plata în rate de la o societate comercială din Târgu Secuiesc cu punct de lucru în Suceava, în valoare totală de 9205,70 lei pe bază de credit, folosind o adeverință de salariu falsificată, iar ulterior a achitat doar suma de 855,45 lei.
 


Intră acum și în grupul de