S-a răsturnat cu autoutilitara pe care o conducea și a decedat


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a decedat după ce s-a răsturnat cu autoutilitara pe care o conducea. Pe strada Mirăuți din municipiul Suceava,  joi, la ora 15:00, C. MIHAI de 66 ani localnic, în timp ce conducea autoutilitara marca „Autobuzul TV 12C”, datorită unei defecțiuni la sistemul de frânare, la coborârea în pantă a pierdut controlul asupra direcției, a lovit gardul unei locuințe pe o lungime de circa 5 metri, după care s-a răsturnat. 
 Ca urmare a accidentului a rezultat decesul conducătorului auto și vătămarea corporală ușoară a lui M. SIMION de 58 ani localnic, pasager, care necesită pentru vindecare 7 – 8 zile îngrijiri medicale.
Imediat la fața locului a ajuns cadre de la Detașamentul de Pompieri Suceava: Astfel s-a intervenit, cu un modul de descarcerare și un modul SMURD, pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical. La sosirea gărzii de intervenție s-a constatat că o autoutilitară TV  s-a răsturnat rezultând mai multe victime.

S-a trecut la balizarea zonei, descarcerarea conducătorului auto, acordarea primului ajutor medical victimelor și s-au luat măsuri de protecție (s-au scos bornele la baterie și s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil).
Intervenția a fost încheiată la orele 15.30.

 


Intră acum și în grupul de