Prinși cu bannerul electoral furat „în glumă”


Intră acum și în grupul de

Doi tineri ce au furat un banner au fost prinși de polițiști. Astfel o patrulă de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției orașului Siret, i-au surprins pe strada Petru Mușat din localitate, pe C. MARIAN, de 18 ani și minorul M.D., de 17 ani ambii din localitate, care aveau asupra lor un banner electoral aparținând organizației locale a P.N.L. Verificările efectuate au arătat faptul că în cursul nopții, aceștia au consumat băuturi alcoolice, după care s-au deplasat pe strada Mihai Teliman din orașul Siret, unde au desprins bannnerul respectiv de pe stâlpii pe care era ancorat, după care au plecat spre zona centrală a orașului, unde au fost surprinși de patrula de poliție.
Tinerii în cauză au declarat că au dorit să facă o glumă și să afișeze bannerul în Parcul Central. C. MARIAN a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar M.D. cu 500 lei. Bannerul a fost predat pe bază de dovadă reprezentanților Partidului Național Liberal.
Și Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată cu privire la faptul că de pe podul rutier peste râul Bistrița, în zona gării, a fost sustras un banner cu caracter electoral. Echipa operativă deplasată la fața locului, a stabilit că firele de prindere ale bannerului au fost tăiate cu un obiect ascuțit, iar capetele au rămas ancorate pe cei doi stâlpi de susținere.
Cercetările continuă, în vederea identificării autorilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.
 


Intră acum și în grupul de