Tânăr proiectat prin portieră în șanț, trimis la spital la Iași


Intră acum și în grupul de

Un tânăr a fost transportat la Iași în stare gravă după ce s-a izbit cu mașina de un pod și a fost proiectat prin portieră. Sâmbătă, la ora 20.14, pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, M. ALIN, în vârstă de 22 ani, din comuna Stulpicani, în timp ce conducea autoturismul marca „Fiat Punto”, datorită vitezei excesive și neatenției în conducere a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un pod din beton de pe partea dreaptă a sensului de deplasare. Conducătorul auto a fost proiectat prin portiera din stânga față în șanțul din partea dreaptă a străzii, lângă autoturism.

Șoferul grav rănit, a fost transportat ulterior la Spital Județean Iași unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-facial acut deschis, contuzie cerebrală gravă, comă de gr. III”. În accident a mai fost rănit și pasagerului din dreapta, N. SORIN, în vârstă de 25 de ani, din comuna Cacica, care a fost diagnosticat cu „comoție cerebrală”.

Ocupanții autoturismului nu purtau centura de siguranță, iar șoferului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat după producerea accidentului la fața locului a ajuns un modul de descarcerare, un modul SIAMUD și o autospecială a Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei. Aceștia au trecut la balizarea zonei, descarcerarea victimelor și acordarea primului ajutor medical , totodată fiind luate măsuri de protecție (s-au scos bornele la baterie și s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil).

Intervenția a fost încheiată la orele 20.45, victimele fiind transportate la spital.


Intră acum și în grupul de