Un șofer a decedat după ce un alt conducător auto beat s-a izbit în mașină


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulație, soldat cu decesul unui conducător auto a avut loc duminică dimineață în comuna suceveană Șcheia. Potrivit IPJ Suceava, duminică dimineață, la orele 07.40, pe D.N.17 în interiorul localității Șcheia, L. MIHAI, în vârstă de 28 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca „Ford”, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca „Dacia 1310”, condus regulamentar din sens opus de B. DUMITRU, în vârstă de 37 ani din comuna Stroiești.

Impactul a fost unul violent rezultând decesul conducătorului autoturismului „Dacia”, precum și vătămarea corporală ușoară alui H. CIPRIAN, în vârstă de 23 ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul „Ford”.

Conducătorul autoturismului „Ford” purta centura de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de