Circulația rutieră pe DN 17 B între Vatra Dornei și Crucea a fost blocată, luni dimineața, din cauza căderilor de pietre de pe versant. După o intervenție de circa o oră s-a reușit deblocarea drumului

Circulația rutieră pe DN 17B între Vatra Dornei și Crucea a fost blocată, luni dimineața, din cauza căderilor de pietre de pe versant, iar după o intervenție de circa o oră s-a reușit deblocarea drumului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt Alin Găleată, luni dimineață, în jurul orei  3:45, a fost anunțat prin 112 faptul că pe DN17B, între localitățile Vatra Dornei și Crucea, pe raza satului Cojoci, au căzut mai multe pietre de pe versant, care au blocat circulația pe ambele sensuri.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, ale Comitetului Local pentru Situații de Urgență Crucea și ale SDN Câmpulung Moldovenesc – secția Broșteni, care cu ajutorul unor utilaje au îndepărtat pietrele de pe drum și au redat șoseaua circulației, a menționat Găleată.

El a menționat că circulația rutieră s-a reluat, pe ambele sensuri, în jurul orei 5:00.(N.B.)

loading...