Acasă Actualitate Cinci autoturisme avariate într-un accident în lanț

Cinci autoturisme avariate într-un accident în lanț


Intră acum și în grupul de

Nu mai puțin de 5 mașini au fost avariate într-un accident petrecut sâmbătă, la ora 10.59, pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava. Potrivit IPJ Suceava, S. VALERICÃ, în vârstă de 44 ani, din comuna Verești, în timp ce conducea autoutilitara marca „Daf”, nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a intrat în coliziune cu o autospecială marca „Iveco”, care a fost proiectată în autoturismul marca „BMW”, care la rândul său a fost proiectat pe celălalt sens de mers, moment în care autoturismul marca „Skoda”, încercând să evite coliziunea a intrat pe trotuar acroșând autoturismul marca „VW”, care era parcat.

În accident a fost rănită G. DIDINA, în vârstă de 56 de ani din orașul Siret, pasageră în autospeciala marca „Iveco”, care fiind transportată la spital i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral minor, contuzie coloană cervicală, contuzie posterior”, necesitând pentru vindecare circa 8-9 zile de îngrijiri medicale.



Conducătorii auto purtau centură de siguranță, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version