Primarul Ion Lungu: Împreună cu USV vrem să depunem un proiect ca Suceava să fie „Capitală Europeană a Tineretului”


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține o conferință de presă:

„O veste nesperat de buna. De multa vreme ne-am propus sa dezvoltam o zona de agrement pe malul Sucevei. Pe 20 iunie s-a emis un ordin prin care se poate face un protocol cu Apele Romane si sa putem face lucrarile necesare. Vom face urgent un studiu de fezabilitate si sa consolidam urgent malurile.

Macar o portiune din rau sa o putem face si sa intervenim cu fonduri europene. Acum avem posibilitatea sa facem asta.

Am inaintat o scrisoare catre adunarea creditorilor de la Termica. Avem 13,27 % din suma totala. Sper si voi face lobby sa putem primi conductele si sa le putem pune la dispozitia celor de la Thermonet ca sa le exploateze conform contractului.

Am vazut speculatii prin presa cu pretul gigacaloriei. Vom vedea exact ce solicitari vor avea cei de la Bioenergy cu privire la pretul gigacaloriei la gardul centralei. Vom vedea exact pretul.

Sub cupola Centenarului, Teatrul „Matei Visniec” va merge in Franta, la Paris, la inceputul lunii septembrie. Bugetul propus e de 134.000 lei.

Impreuna cu USV vrem sa depunem un proiect ca Suceava sa fie „Capitala Europeana a Tineretului”. Cel ce se ocupa de proiect e consilierul local Daniel Prorociuc.

De ce am depus motiune de cenzura? Cred ca asta e rolul opozitei, cred ca e un lucru bun depunerea ei. Lucrurile nu sunt simple.”


Intră acum și în grupul de