Municipiul Suceava vrea să devină Capitală Europeană a Tineretului în 2020. Daniel Prorociuc se ocupă cu realizarea și depunerea acestui proiect


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că Primăria Suceava dorește să realizeze o asociere cu Universitatea „Ștefan cel Mare” în vederea realizării unui proiect comun pentru a depune candidatura municipiului Suceava pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului în 2020.

„Împreună cu Universitatea vrem să depunem un proiect pentru Capitală Europeană a Tineretului în 2019-2020. Vrem să facem o asociere în municipiu și universitate. Din partea Primăriei cel care răspunde de acest proiect este consilierul local Daniel Prorociuc”, a spus primarul.

Lungu și-a exprimat încrederea că echipa care va realiza proiectul va reuși să se încadreze în termen care trebuie depus până în data de  16 iulie 2018.

Până în prezent au fost desemnate capitale europene ale tineretului municipiile Cluj Napoca, Timișoara, anul acesta fiind Bacău, iar în 2019 este Baia Mare.

„Sper să avem reușită cu acest proiect. Am avut discuții cu rectorul Mihai Dimian, a venit un grup de studenți la mine, i-am pus în legătură cu Prorociuc și lucrează la proiect”, a menționat Lungu.(N.B.)

News Bucovina a transmis live conferința de presă a primarului Ion Lungu


Intră acum și în grupul de