Codul portocaliu de vreme severă imediată în județul Suceava a fost prelungit și a fost extins și pentru municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

ACTUALIZARE

Codul portocaliu pentru județul Suceava a fost extins până la ora 21 și sunt  vizate localitățile Suceava, Fălticeni, Dolhasca, Liteni, Salcea, Dumbrăveni, Cornu Luncii, Udești, Mălini, Șcheia, Verești, Preutești, Bosanci, Baia, Forăști, Fântânele, Râșca, Boroaia, Ipotești, Vadu Moldovei, Rădășeni, Dolhești, Moara, Horodniceni, Adâncata, Vulturești, Bogdănești, Mitocu Dragomirnei, Hânțești, Stroiești, Siminicea, Drăgoiești, Berchisesti, Bunești, Fântâna Mare, Hârtop;

Totodată a fost prelungit și codul galben pentru zona joasă a județului până la ora 21:00.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, joi seara, o avertizare meteo cod portocaliu de furtună pentru județul Suceava. În același timp este valabilă și o avertizare cod galben de furtună pentru zona joasă a județului.

Potrivit ANM avertizarea cod portocaliu este valabilă între orele 19:00 și 20:00.

De acest cod portocaliu sunt vizate localitățile Dolhasca, Liteni, Preutești, Forăști, Boroaia, Vadu Moldovei, Dolhești, Bogdănești, Drăgușeni, Fântâna Mare.

Meteorologii arată că se vor semnala averse torențiale ce vor atinge și depăși 35…40 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului, frecvente descărcări electrice.

Totodată, este valabil și un cod galben de vreme severă imediată în zona joasă a județului Suceava valabil până la ora 20:00. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de