Fotbal : Didi va fi operat la clinica lui Ronaldo și va lipsi șase luni
Atacantul grupării CFR Cluj a fost diagnosticat cu recidivă la ruptura de ligamente încrucișate suferită acum un an. Didi Cleidimar va fi operat zilele viitoare la o clinică de specialitate din Rio de Janeiro. În plus fotbalistul va lipsi aproximativ șase luni de pe gazon. Anunțul a fost făcut de președintele Iuliu Mureșan. Cleidimar va suferi intervenția chirurgicală într-o clinică care îi aparține lui Ronaldo. Brazilianul grupării din Gruia a acuzat dureri musculare puternice în minutul 20 al partidei cu Unirea Urziceni, din etapa a 13-a, și a fost imediat înlocuit. În urma accidentării din sezonul trecut, Didi a lipsit de pe gazon tot șase luni.

Un alt jucător cu probleme medicale este mijlocașul Gabriel Mureșan. Acesta va efectua un RMN pentru a se stabili diagnosticul după accidentarea la piciorul stâng. Internaționalul român este suspect de întindere musculară și are șanse mari să rateze partida de etapa viitoare cu Pandurii, dar și disputa cu AS Roma din Liga Campionilor.

În plus și Tony este în continuare incert după accidentarea suferită în partida cu Girondins Bordeaux. Sportivul acuză în continuare dureri.