Fotbal : Becali vede violențele din Ghencea ca pe niște atacuri politice


Intră acum și în grupul de

Finanțatorul Stelei caută un răspuns pe blogul său privind incidentele petrecute la sfârșitul săptămânii trecute pe stadionul din Ghencea la meciul cu FC Timișoara.
Gigi Becali crede că scandalul de pe stadion nu este unul întâmplător. El a afirmat că, în ultima perioadă, a fost supus la tot felul de atacuri și asta din cauză că este un adversar politic incomod. “Dacă nu se tem de mine, de ce îmi caută nod în papură? Eu nu sunt nici mai bun și nici mai rău decât mă cunosc oamenii. Am rămas același, însă atacurile se dovedesc din ce în ce mai dure”,  a mai declarat patronul Stelei. El a adăugat că nu se mai poate vorbi despre spectacol “dacă oamenii pleacă din tribune plini de sânge și răni”.
Comentariile acestuia vin după incidentele care au avut loc sâmbătă seară pe stadionul din Ghencea când, la partida cu FC Timișoara, suporterii steliști au aprins torțe și s-au bătut cu jandarmii.
Gigi Becali a concluzionat: “S-a creat acest scandal și chiar a fost scandat numele meu. Asta arată clar care a fost miza "războiului" din Ghencea!”

 


Intră acum și în grupul de