„Mister” în privința apariției unui banner electoral pe un bloc


Intră acum și în grupul de

Apariția unui „misterios” banner electoral pe un bloc din centrul municipiului Suceava este cercetată de poliție. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 16.15, R. DUMITRU domiciliat pe strada Ana Ipătescu, având calitatea de șef de scară, a sesizat prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că două persoane necunoscute au amplasat pe peretele din partea de nord a blocului un banner cu sigla P.N.L.
Ajuns la fața locului, un echipaj de poliție a identificat pe cei doi ca fiind B. NECULAI, în vârstă de 28 ani, din comuna Dănești județul Vaslui și M. CIPRIAN, în vârstă de 31 ani, din municipiul Suceava, ambii angajați ai unei societăți de alpinism utilitar, care au declarat că există contract încheiat între P.N.L. și Asociația de Locatari.

Polițiștii nu au reușit să i-a legătura cu nici o persoană care locuiește în cele 3 apartamente pe ai căror pereți a fost amplasat bannerul, iar șeful asociației de locatari este internat în Spitalul Județean, motiv pentru care cercetările continuă în vederea clarificării aspectului sesizat.

 


Intră acum și în grupul de