Politistii suceveni au dat în 7 zile amenzi de peste 300.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reușit în ultima săptămână să asigure intervenția la 362 de evenimente, mai bine de 260 dintre acestea fiind anunțate prin intermediul numărului de urgență 112.

Cu această ocazie polițiștii au constatat 200 de infractiuni.

Tot în ultima săptămână au acţionat zilnic 10 autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice. Poliţiştii au reținut 117 permise de conducere (15 pentru consum de alcool, 38 pentru viteză excesivă și 64 pentru depășiri neregulamentare și alte abateri) şi au retras  17 certificate de înmatriculare.

Acţiunile desfăşurate de poliţiştii suceveni au vizat în special prevenirea producerii unor accidente şi blocaje rutiere pe principalele artere de circulaţie, datorate creşterii valorilor de trafic, în special în cadrul „turismului de weekend şi turismului sezonier”, nerespectării regulilor de circulaţie de către unii participanţi la trafic şi neadaptării conduitei conducătorilor auto la condiţiile de trafic.

 

Au fost aplicate 866 de sancțiuni contravenționale. Cele mai multe (736) au fost aplicate la regimul rutier, 109 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar  21  pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de  325.005 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 2.740 lei, fiind indisponibilizate şi bunuri în valoare de 1.000.


Intră acum și în grupul de