Fotbal : România și Bulgaria au remizat


Intră acum și în grupul de

După ce a ratat prezența la Campionatul European pentru tineret din 2009, naționala de tineret a început miercuri pregătirea pentru o nouă campanie de calificare la un turneu final, printr-un amical cu reprezentativa similară a Bulgariei. Meciul disputat la Caracal, pe stadionul “Parc”, s-a încheiat nedecis, scor 1-1, deși Emil Săndoi ar fi preferat o victorie care să îi obișnuiască pe noii săi copii să câștige.
Meciul a început cum nu se putea mai bine pentru formația românească, mijlocașul craiovean Constantin Gângioveanu reușind să deschidă scorul în minutul 3, după o excelentă centrare de pe partea dreaptă a lui Gabriel Torje. Mingea l-a depășit pe portarul bulgar, ieșit aiurea din poartă, iar Gângioveanu a împins balonul cu capul în poartă, după ce s-a rupt din marcaj.
După una caldă, însă, a venit și una rece pentru Torje, care și-a trecut numele pe lista marcatorilor, dar în dreptul bulgarilor. Mijlocașul lui Dinamo a trimis mingea în propria poartă în minutul 9, cu o puternică și inexplicabilă lovitură de cap.
 


Intră acum și în grupul de