Fotbal : Bayern vrea să bată din nou Steaua


Intră acum și în grupul de

Italianul Luca Toni, atacantul formației Bayern Munchen, spune că formația sa trebuie să câștige neapărat partida cu Steaua. Meciul este programat săptămâna viitoare și face parte din etapa a V-a a grupei F a Ligii Campionilor.
Luca Toni a vorbit cu jurnaliștii italieni despre așteptările echipei sale de la acest sezon din Liga Campionilor dar și despre planurile sale de viitor.
Fotbalistul lui Bayern spune că își dorește victoria în meciul cu Steaua: “Sunt echipe mult mai titrate decât noi care își doresc Liga Campionilor, noi nu ne dorim decât să ne descurcăm bine. Primul obstacol este Steaua și de aceea nu ne gândim decât la acest meci”. Din grupa F a Ligii Campionilor mai fac parte formațiile Olympique Lyon și AC Fiorentina.
În prima etapă din faza grupelor, Bayern Munchen s-a impus la București, cu scorul de 1-0. Partida retur este programată pe 25 noiembrie, la Munchen.
Despre șansele sale de a participa la Cupa Mondială din Africa de Sud, Luca Toni a declarat: “Am 33 de ani și încă mă gândesc la performanță. O să îmi joc fiecare șansă pentru a participa la Mondial. Chiar dacă la Euro nu am înscris niciun gol, cred că pot să ajut echipa”.
 


Intră acum și în grupul de