Fotbal : 80 de lei biletul la peluză pentru meciul FC Brașov-Dinamo


Intră acum și în grupul de

Conducerea clubului FC Brașov a pus miercuri în vânzare biletele pentru ultimul meci de pe teren propriu din acest tur de campionat.
Pentru a patra oară în acest sezon prețurile tichetelor au fost majorate. Astfel cel mai ieftin bilet la meciul cu Dinamo va costa 40 de lei, la tribuna a doua. Fanii dinamoviști vor trebui să scoată din buzunar 80 de lei. În plus, în două dintre sectoarele stadionului brașovean, la tribuna I, sectoarele S și T, acolo unde biletul costă tot 80 de lei, suporterii vor primi și un tricou original FC Brașov. La tribuna oficială, valoarea unui tichet este de 150 de lei.
Președintele executiv al FC Brașov, Dinu Gheorghe, a declarat că prețurile nu sunt piperate: “Acestea sunt prețurile practicate. Pe unde au jucat Steaua, Dinamo și CFR Cluj prețurile au fost în jur de 50 de lei, iar noi avem 40 de lei pentru fanii noștri și doar un sector cu 80 de lei unde primesc însă și un tricou original. Cât despre galeria dinamovistă, nu am primit nicio solicitare referitoare la vreo reciprocitate la bilete”.
 
 


Intră acum și în grupul de