Lungu: Nu sunt mulțumit de cum se repară străzile. El este confirmat și de locuitori care sunt nemulțumiți de cum se lucrează la diverse investiții


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că nu este mulțumit de cum se lucrează la străzi în municipiu și a cerut firmelor să respecte contractele încheiate.

„Nu sunt mulțumit de modul cum se repară străzile. Din păcate, aceeași problemă, lipsa forței de muncă. Cerem, zi de zi, săptămână de săptămână, în fiecare zi de luni, să suplimenteze echipele de reparații. Din păcate nu se respectă acest lucru. Cauzele sunt multiple. E problema lor, nu a noastră, au licitat un contract și trebuie să-l respecte”, a spus Lungu.

El a recunoscut că sucevenii suferă din acest motiv, dar că firmele s-au angajat să facă aceste lucrări chiar dacă recunoaște că sunt niște probleme legate de lipsa forței de muncă, a forței de muncă calificate.

El a spus că sunt emise ordine de începere a lucrărilor pe străzile Bogdan Vodă și Mihail Sadoveanu și că se lucrează „mai timid” pe strada Bogdan Vodă, dar nu și pe Mihail Sadoveanu.

Totodată, primarul a menționat că a dat ordin de începere a lucrărilor pentru aducțiunea de apă pe strada Traian Țăranu, dar că situația s-a complicat pentru că investiția ar traversa terenuri private.

Un cititor al News Bucovina a transmis că pe această stradă gropile făcute sunt astupate cu pământ în loc de prundiș care să fie compactat. El a menționat că a sesizat un responsabil din Primărie despre modul în care se lucrează, dar că acesta a fost deranjat de faptul că i s-a semnalat această problemă.(T.B.)


Intră acum și în grupul de