Doi răniți la Salcea după ce un șofer băut a intrat cu mașina într-un gard și a fugit de la fața locului fiind prins de polițiști. La fața locului au intervenit echipaje ale ISU și SAJ


Intră acum și în grupul de

Mai multe echipaje ale ISU Suceava au intervenit, miercuri seara, la Salcea, după ce o mașină a intrat într-un gard, iar doi pasageri au fost răniți.

La fața locului au intervenit modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava cu autospeciala pentru descarcerare și ambulanța B2, dar și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Potrivit ISU, unul dintre pasageri era semiconștient, iar ceilalți doi, conștienți.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar de poliție Ionuț Epureanu, a declarat că accidentul s-a produs pe o stradă lăturalnică din Salcea în condițiile în care un bărbat care consumase băuturi alcoolice a condus un autoturism în care se mai aflau doi pasageri, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanți și apoi într-un gard.

Șoferul a fugit de la fața locului și a fost prins la câteva sute de metri și readus la fața locului, a precizat Epureanu care a menționat că cei trei au fost duși la spital, cei doi pasageri pentru îngrijiri medicale, iar șoferul pentru recoltarea de probe biologice.(N.B.)

 

sursa foto ISU Suceava


Intră acum și în grupul de