Președintele Colegiului Medicilor, este „pro” Vasile Rîmbu la șefia Spitalului Județean


Intră acum și în grupul de

În opinia președintelui Colegiului Județean al Medicilor Suceava, Cristian Irimie, decizia de numire în funcția de manager general al Spitalului Județean „S. Ioan cel Nou” Suceava a lui Vasile Rîmbu, este una bună. Acesta a afirmat că nu vede de ce ar fi o decizie rea, „dacă el știe ce are de făcut”, mai ales că după părerea sa, Vasile Rîmbu este un bun finanțist, iar cea mai mare unitate sanitară din județ are nevoie de astfel de specialiști. 

Acesta a declarat că în Spitalul Suceava este nevoie de un pic de ordine și de rigoare făcând referire directă la Serviciul Administrativ. „Dacă noul director se va baza pe directorul medical și consiliul medical al spitalului, nu cred că va avea nici un fel de probleme, deoarece restul îi este familiar”, a declarat Cristian Irimie.

Vasile Rîmbu va prelua joi, conducerea Spitalului Județean Suceava, de la directorul adjunct medical, dr. Doina Elena Ganea, care s-a aflat la conducere cu titlu interimar de la începutul acestui an, după ce fostul director, Costică Dăscăliuc a fost demis pentru management defectuos.
 
Fostul adjunct al Direcției de Finanțe Suceava, economistul Vasile Rîmbu, a fost numit în funcția de manager general, marți, 18 noiembrie, printr-un Ordin al ministrului Sănătății Publice, Eugen Nicolăescu.
 


Intră acum și în grupul de