Jucătorii suceveni nu au trecut competiția internă pe plan secund


Intră acum și în grupul de

În confruntarea cu CSM Oradea, Petru Ghervan se va duela cu Sorin Toacsen, fostul portar al naționalei României și totodată actualul tehnician al grupării bihorene și secund al tricolorilor.
La conferința de presă de ieri au fost prezenți și jucătorii Ioan Tcaciuc și Mădălin Țuțu, fiecare dintre aceștia spunând că atât ei cât și colegii lor vor da totul pe teren în cele două partide. „ Am debutat în cupele europene și ne pare rău că nu am câștigat dar sperăm să întoarcem rezultatul în meciul de duminică. Până atunci noi suntem conștienți că trebuie să învingem echipa din Oradea pentru a nu ne complica situația în clasament”, a declarat Mădălin Țutu.

La rândul său, Tcaciuc s-a arătat optimist și a spus că echipa suceveană va fi o expeție de la regula ultimilor ani în care, echipele care au jucat în cupele europene au avut probleme în competiția internă. „Nu vrem să suferim așa cum s-a întâmplat cu echipele din Tg. Jiu, Medgidia și Timișoara, atunci când au participat în competiții internaționale. Trebuie să fim foarte atenți și la meciurile din Liga Națională. Nu mai există adevrsari care să poată fi subestimați și mărturie în acest sens stau și rezultatele înregistrate” a spus pivotul Universității Suceava.
 


Intră acum și în grupul de