Acasă Actualitate Biciclist aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, rănit după ce s-a dezechilibrat şi...

Biciclist aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, rănit după ce s-a dezechilibrat şi a intrat cu bicicleta într-o maşină parcată pe marginea drumului


Intră acum și în grupul de

Un biciclist aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care mergea cu bicicleta pe un drum comunal din Şaru Dornei, s-a dezechilibrat şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe marginea drumului, apoi a căzut pe partea carosabilă.

Potrivit IPJ Suceava, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Şaru Dornei, se deplasa joi după-amiază cu bicicleta pe un drum comunal din localitate, iar la un moment dat, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe acostamentul DC 82, după care a căzut în partea carosabilă.

IPJ Suceava precizează că în urma accidentului, biciclistul a fost rănit uşor, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Sursa citată menţionează  că bărbatul  fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.



În acest caz a fost întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural, mai arată IPJ Suceava..

Conform UPU din cadrul SJU Suceava, bărbatul a fost internat în Secţia de Chirurgie Generală, diagnosticul prezumtiv fiind “ traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism cranio-facial, traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal stâng, traumatism şold stâng, umăr bilateral, cot drept şi genunchi bilateral”.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version