Copil de 11 ani, cercetat penal pentru că a condus un ATV pe un drum public din Sucevița. Tatăl copilului, care conducea un moped în fața ATV-ului, este vizat și el de anchetă


Intră acum și în grupul de

Un copil de 11 ani este cercetat penal pentru că a condus un ATV pe drumul comunal Voievodeasa de la locuința sa până la un atelier de reparații din apropiere, în fața ATV-ului fiind tatăl copilului care conducea un moped.

Potrivit Poliției Județene Suceava, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, a oprit pentru control pe strada Școlii, din comuna Sucevița, ATV-ul condus de un minor de 11 ani din localitate, precedat de mopedul condus de tatăl său de 35 de ani care  a recunoscut faptul că, i-a încredințat ATV-ul fiului său pentru a-l conduce pe DC Voievodeasa, de la locuința sa, până la un atelier de reparații din apropiere.

În acest caz s-a deschis un dosar penal, copilul de 11 ani fiind cercetat pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar tatăl său pentru ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de