Un bărbat din Zvoriștea este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni rutiere după ce a fost prins coducând băut și fără permis un ATV neînmatriculat

Un bărbat din comuna Zvoriștea a fost depistat în timp ce conducea un ATV neînmatriculat, era băut și avea permisul suspendat, el fiind cercetat acum pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier.

 

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control, joi, pe  DC 54, din comuna Zvoriștea, ATV – ul condus de un localnic de 35 de ani.

               În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat, iar ATV-ul nu este înmatriculat.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

               În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.(N.B.)

loading...