Ministrul turismului, Bogdan Trif a venit la Suceava! Dar și pleacă…..


Intră acum și în grupul de

Ministrul turismului, Bogdan TRIF a început deja o vizită în județul Suceava incă de la primele ore ale zilei de vineri, 6 iunie 2018.

Bogdan Trif, ministrul turismului

Probabil că e bine de spus că principalul său obiectiv este vizitarea pârtiei de schi de la Câmplung Moldovenesc, care e gata dar, nu e gata în totalitate, ci doar un tronson, motiv pentru care e momentul să ne lăudăm cu jumătățile de măsură,  după care va efectua o vizită și la Sucevița, unde, după o discuție cu primarii si cu activul PSD va susține și o conferință de presă.

 

Deocamdată nu pot anticipa ce va spune ministrul la această conferință de presă însă pot bănui: nimic concret pentru dezvoltarea turismului în județ.

De ce spun asta: pentru că Suceava are nevoie de două lucruri ca să se dezvolte, în primul rând de o infrastructură rutieră și de utilități (apă și canalizare în special) extrem de bine pusă la punct și de o nouă mentalitate în rândul autorităților județene și locale.

 

Dl Trif nu va veni nici cu una și nici cu alta.

 

Motiv pentru care vizita sa la Suceava va putea fi bifată doar la capitolul ”plimbări de miniștri prin județ” și va conta doar în lupta statistică dintre Gheorghe Flutur (fost ministru și actual președinte PNL al Consiliului Județean Suceava) și Ioan Stan (fost deputat și actual senator PSD de Suceava) la capitolul cine a adus mai multe fețe guvernamentale la Suceava.

 

În rest….singurii turiști pe care se va putea baza județul sunt ”DIASPORA” care în august va invada străzile și ulițele oașelor și satelor din județ.

 

MIHAI  CHIRA


Intră acum și în grupul de