Alegeri parlamentare 2008 : Donțu a stat de vorbă cu locuitorii cartierului Obcini


Intră acum și în grupul de

      În cursul zilei de miercuri 19 noiembrie 2008, candidatul PSD pentru funcția de deputat în Colegiul Suceava 1, Ovidiu Donțu, s-a întâlnit cu cetățenii din cartierul Obcini. În urma discuțiilor purtate cu aceștia s-au ridicat o serie de probleme dintre care cele mai importante sunt lipsa locurilor de muncă, situația pensionarilor, prețul la gigacalorie și iluminatul public. 

Ovidiu Donțu, a precizat că ,,în campanie politicienii spun foarte multe lucruri, fie bune fie rele, dar cel mai grav lucru care s-a întâmplat în guvernarea care se încheie pe 30 noiembrie 2008 este acest zero la capitolul fonduri europene atrase de România care ne duce în situația ca economia să fie blocată, românii să nu aibă unde lucra, situație în care am ajuns pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea privește puterea de cumpărare iar un român trăiește de 3 ori mai prost decât un cetățean european mediu. Iată de ce voi folosi experiența mea la Camera de Comerț și Industrie pentru ca în cabinetele parlamentare pe care le-am anunțat în Obcini, Zamca, Ițcani și Centru să funcționeze pe lângă orientarea juridică gratuită și Centre de Informare pentru atragerea fondurilor europene”. 

„Nu în ultimul rând avem nevoie de o nouă zonă industrială pentru Suceava și o voi realiza chiar dacă voi fi nevoit să folosesc toate mijloacele necesare și utile pentru beneficiul sucevenilor”, a mai adăugat Ovidiu Donțu.


Intră acum și în grupul de