Alegeri parlamentare 2008 : Nechifor se ține de cuvânt până la capăt


Intră acum și în grupul de

   Candidatul PSD Suceava pentru fotoliul de deputat pe Colegiul Fălticeni, Cătălin Nechifior, a anunțat miercuri că cele două perechi de miss și mister care au ieșit câștigători după ce au avut loc Balurile Bobocilor ale Colegiilor „Nicu Gane” și „Mihai Băcescu” din Fălticeni vor pleca la  Bruxelles, într-o excursie a căror costuri vor fi suportate integral de el. Nechifor a spus că face anunțul deoarece tot mai  multe voci din zona Fălticeni au declarat că promisiunea făcută în timpul premierii de la Balul Bobocilor de la cele două licee este de fapt fără acoperire.

„Nu fac acest anunț în ideea de a-mi face campanie, ci pentru că sunt foarte multe voci din partea adversarilor politici care susțin că nu am făcut decât să promit, fără a avea vreo intenție. Vreau să dau asigurări că ceea ce am promis va fi pus în aplicare și cele două perechi de tineri vor pleca la Bruxelles și vor intra în contact cu tot ce înseamnă administrație europeană și cultură europeană”, a mai spus Cătălin Nechifor.

El a ținut să explice faptul că în privința câștigătorilor concursului de Miss  și Mister Boboc de la Colegiul Agricol din Fălticeni lucrurile sunt un pic mai complicate în sensul că și elevii Alina Căldărescu și Sabin Timofte trebuiau să plece la Bruxelles, dar din cauză că părinții lor sunt la muncă în străinătate, nu are cine să semneze pentru ca tinerii să poată părăsi țara.

În aceste condiții, Cătălin Nechifor a anunțat că va oferi câte o bursă de 100 de lei, lunar, pentru cei doi, pentru a-și continua studiile, banii urmând a fi dați până în ultima lună de școală a clasei a IX-a. „Nu am făcut aceste anunțuri în ideea de a-mi face campanie, ci de a sprijini niște tineri care trăiesc în Fălticeni și care merită o viață mai bună”, a conchis Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de