Serviciul de Permise și Înmatriculări auto se mută în noul sediu de la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

La Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava nu se va lucra cu publicul vineri, pentru a se permite transferul în noua locație, Iulius Mall. Spațiul în care va funcționa de luni Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava este situat la Iulius Mall. Instituția va avea aici peste 600 mp, în două locații, cea mai mare parte urmând să deservească activități cu publicul.

Comisarul Florin Chiaptanaru, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, precizează că numărul de ghișee la care se va lucra crește la zece, față de șase, câte erau în prezent, ceea ce înseamnă că timpul de așteptare al unei persoane va scădea.
„Numărul ghișeelor de lucru cu publicul poate crește până la 15. Totul depinde însă de personalul de care dispunem. Dacă vom reuși să mai angajăm oameni, vom deschide și alte ghișee, pentru a fi cât mai prompți”, a explicat comisarul Florin Chiaptanaru.

Programul de lucru va fi 8.30-16.30, iar în zilele de miercuri și joi orarul se prelungește până la ora 18.30.
Spațiul pe care Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava îl va ocupa la Iulius Mall nu a costat nimic. Toate amenajările s-au realizat pe banii proprietarului spațiului, în baza unor planuri ale instituției aflată în subordinea Prefecturii Suceava. Potrivit protocolului încheiat, reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava vor plăti doar utilitățile.

 


Intră acum și în grupul de