Acasă Actualitate Un bărbat din Fălticeni, prins în timp ce conducea în Fălticeni un...

Un bărbat din Fălticeni, prins în timp ce conducea în Fălticeni un autoturism în stare avansată de ebrietate. Polițiștii au fost sesizați că un șofer circulă sinuos prin oraș și e un pericol pentru ceilalți șoferi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din Fălticeni este cercetat penal după ce a fost depistat în timp ce conducea în stare avansată de ebrietate un autoturism în municipiul de domiciliu.

Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată, despre faptul că, pe strada Filaturii din localitate, conducătorul unui autoturism are o deplasare sinuoasă și constituie un pericol pentru ceilalți participanți la trafic, a informat Poliția Județeană Suceava.

Poliţiştii deplasați operativ la fața locului, au oprit pentru control la intersecţia B-dului 2 Grăniceri cu strada Filaturii, autoturismul condus de un localnic de 70 de ani.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version