Schimbări esențiale în traficul rutier din municipiul Suceava anunțate de viceprimarul Lucian Harsovschi


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul liberal al municipiului Suceava, Lucian Harsovschi a anunțat că începând de vineri dimineața vor fi noi reguli de circulație în municipiul reședință de județ care îi vor afecta în principal pe cei care circulă pe Bulevardul 1 Mai, cel mai circulat din oraș.

 Astfel conform viceprimarului Harsovschi virajul la stânga de pe blulevardul 1 Mai (dinspre direcția Primărie) spre strada Mărășești va fi interzis, accesul făcându-se pe următoarea stradă (cea din fața Policlinicii ARENI), care și ea va avea un regim special fiind de acum înainte cu sens unic, respectiv strada Mihai Viteazu, continuând spre stânga prin spatele parcului Vladimir Florea, până spre strada Mărășești.

Cu alte cuvinte cine dorește să ajungă pe Mărășești o va putea face de abia pe a doua stradă la stânga, de la Primărie spre Palatul de Justiție.

Trecerea de pietoni din zona Policlinicii din ARENI, de pe strada Mihai Viteazu, a fost mutată la jumătatea străzii iar în zona fostei treceri anulate se vor monta garduri.

”De asemenea, pietonii vor fi nevoiți să traverseze, așa cum este normal, strada Mărășești pe trecerea semnalizată și marcată corespunzător, nemaiputând traversa prin zona “Studențeasca” așa cum făceau până acum.

Totodată, pentru a facilita accesul pe strada Mărășești al celor care vin dinspre strada Mihai Viteazu, strada 6 Noiembrie (porțiunea cuprinsă între cele două enumerate mai sus) va avea sensul schimbat, noua direcție fiind dinspre fostul Consulat al Ukrainei înspre strada Mărășești!

Invit tot participanții la trafic să fie atenți și să respecte noile semne de circulație!”, mai spune viceprimarul Lucian Harsovschi intr-o postare pe Facebook. (Mihai Chira)


Intră acum și în grupul de