Volei masculin – Divizia A2 : Sportivii de la CSMU LPS Suceava au plecat „înfrigurați” și la propriu și la figurat la Galați


Intră acum și în grupul de

În etapa a IX-a a seriei est a Diviziei A2 de volei masculin, CSMU LPS Suceava va evolua pe terenul echipei CSS CSU Galați. Sportivii suceveni își doresc să repete scorul din turul primei faze a campionatului când au învins pe teren propriu cu 3-0 gruparea gălățeană.

În același timp, voleibaliștii de la CSMU LPS Suceava speră să „prindă” o vreme relativ mai călduroasă la Galați și o temperatură acceptabilă în sala de joc, pentru că la sala „Unirea” din Suceava a fost un frig crâncen în ultima perioadă.

„Vrem să facem un joc bun la Galați pentru a confirma faptul că suntem în formă și avem o echipă competitivă. Din păcate, atmosfera în cadrul formației noastre nu este una deosebită mai ales dacă ne gândim la faptul că la sala „Unirea” nu a fost căldură și apă caldă de mai multe săptămâni. Mai mult, am avut baftă că am putut face această deplasare pentru că ANS ne-a transmis că nu mai are în acest moment fonduri pentru participarea în competiții a echipelor departamentale. Norocul nostru s-a numit de această dată Iulius Mall care ne-a ajutat să ne prezentăm la Galați.

Sper ca această situație să nu fie definitivă și lucrurile să revină la normal în cel mai scurt timp pentru că vrem ca la meciul cu SCMU Craiova să fim apți pentru un duel de la egal la egal cu liderul seriei” a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Clasament

 

1        SCMU Craiova 8        8        0        0        24-0    16

2        CSMU LPS Suceava   8        7        1        21-5    15

3        CSM București           8        5        3        15-10  13

4        CSS CSU Galați          8        5        3        15-13  13

5        Niro Guard București 8        4        4        14-16  12

6        Agronomia București 8        2        6        9-20    10

7        CSM Târgoviște         8        1        7        8-22    9

8        Videoclip Ploiești       8        0        8        4-24    8       


Intră acum și în grupul de