Biciclist din muncipiu Suceava, rănit uşor după ce a fost acroşat de un autoturism al cărui şofer a plecat de la faţa locului


Intră acum și în grupul de

Un biciclist din municipiul Suceava, care traversa joi dimineaţa strada pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului pentru pietoni, a fost rănit uşor după ce a fost acroşat de un autoturism al cărui şofer a plecat de la faţa locului.

Potrivit IPJ Suceava, biciclistul, în vârstă de 61 de ani, se deplasa pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava, a ajuns la intersecţia semaforizată cu strada şi în timp ce s-a angajat în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului destinat pietonilor, a fost acroşat de un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu, al cărui conducător auto a plecat de la fața  locului.

Sursa citată precizează că în urma accidentului, biciclistul a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului implicat în eveniment este expirată din 11 iulie 2018.

Victima a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, iar cercetările sunt continuate de polițiști pentru identificarea conducătorului auto implicat în eveniment.

(L.B)


Intră acum și în grupul de