Drumul județean Frasin-Broșteni, blocat în urma unei alunecări masive, a fost deblocat, iar pe 200 m se circulă alternativ. Flutur: Drumul a fost deblocat, dar vom interveni pentru consolidarea versantului


Intră acum și în grupul de

Drumul județean Frasin-Broșteni, care a fost blocat, sâmbătă, în urma unei alunecări de teren a fost deblocat, a anunțat, duminică președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Drumul Frasin-Broșteni a fost blocat, sâmbătă dimineața, la ieșirea din Holda spre Broșteni în urma unei alunecări masive de pietre de pe versant, iar când au sosit utilajele de intervenție s-a mai produs o alunecare ce a dus la blocarea totală a drumului.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că s-a lucrat de ieri, incluisv noaptea pentru deblocare și acum se poate circula, iar pe o porțiune de 200 de metri pe un singur fir, alternativ, semaforizat.

Flutur a spus că de luni se va lucra în continuare în zonă pentru că este o cantitate foarte mare de material care trebuie degajat și e necesară și consolidarea versantului și eliberarea zonei pentru a se circula în ambele sensuri.(T.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de