Vama Siret: Peste 700 de pachete de țigări descoperite ascunse în roata de rezervă a unui Opel


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din Vama Siret au depistat, vineri seara, două persoane care conduceau mașină în care se aflau țigări de contrabandă.

Potrivit Poliției de Frontieră Suceava, vineri în  jurul orei 23.00, au venit în P.T.F. Siret pe sensul de intrare în țara, un cetățean român Ion P., în vârstă de 41 de ani și un cetățean ucrainean Khrystyna P., de 21 de ani, conducând un autoturism marca Opel și un autoturism marca Volkswagen.

În baza unei analiza de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinilor și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în roata de rezervă a autoturismului marca Opel, cantitatea de 729 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană, iar în autoturismul marca Volkswagen au fost descoperite, în bagajele personale ale șoferului, cantitatea de 245 de pachete cu țigări mărcile Ashima și Maxim.

Țigările în valoare de 1.470 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de