Incendiu la groapa de gunoi a comunei Sadova


Intră acum și în grupul de

Groapa de gunoi a comunei sucevene Sadova a luat foc din cauza unui fumător neglijent. Joi, la ora 20:51, Inspectoratul pentru situații de Urgență „Bucovina” Suceava a  fost anunțat de existența unui incendiu la platforma de gunoi din Sadova. Astfel Pompieri din Câmpulung Moldovenesc împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sadova au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului izbucnit la rampa de deșeuri a comunei Sadova, aparținând de Primăria Sadova.

Când pompierii au ajuns la fața locului ardea rumeguș de la rampa de deșeuri existând pericolul de propagare la două gatere învecinate, case de locuit și la centrul de colectare legume-fructe aparținând de ROMSILVA. Incendiul a fost stins la ora 21.25, în limitele găsite, arzând deșeuri menajere- rumeguș, pe o suprafață de 18 mp, neînregistrându-se pagube materiale.

Potrivit rezultatului cercetărilor, incendiul a izbucnit din cauza neglijenței unui fumător. Pompierii au salvat gaterele, două case de locuit și centrul de colectare legume-fructe, în valoare de cca. 500.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de